Help & Support | muzz 101 | Hoe krijg ik meer profielbezoeken en matches?

Hoe krijg ik meer profielbezoeken en matches?

Bij Muzz geloven wij dat alle profielen eventjes in de schijnwerpers mogen staan!

Profielboost

Onze functie profielboost plaatst je profiel 1 uur lang bovenaan de lijst, waardoor je profielbezoeken en matches worden gemaximaliseerd.

Profielboost is betalend en beschikbaar voor alle gebruikers. Als bonus ontvangen Gold-leden één gratis Boost-tegoed per week bij hun abonnement.

Boost activeren via ontdekken

1. Tik op de vlinder op de onderste balk

2. Tik op het raketpictogram bovenaan het scherm

Boost activeren via menu

1. Tik op het menupictogram op de onderste balk

2. Tik op het raketpictogram bovenaan het scherm

Wanneer de boost geactiveerd is, brengen we andere leden ervan op de hoogte dat je een boost hebt geactiveerd.

Can’t find your answer?

If you have questions about how Muzz works, or need technical troubleshooting help, please check out our Help & Support page.

Soennitische moslims
Alleenstaande moslim
App voor alleenstaande moslims
Sjiitische moslims
Moslimhuwelijk
App voor moslimhuwelijken
Daten tussen moslims
Dating-app voor moslims
Islamitisch daten
Arabische liefde
Arabisch daten
Arabische chat