Help & Support | Filter aur talash se mutaliq tarjeehat | hoe filter-ik-profielen-op-etnische-achtergrond

Hoe filter ik profielen op etnische achtergrond?

Hier bij Muzz vinden we het erg belangrijk dat je je perfecte match vindt.

Filteren op etnische achtergrond

Wil je matches filteren op etnische achtergrond? Volg deze eenvoudige stappen:

1. Tik op het vlinderpictogram op de onderste balk van de app

2. Selecteer het filterpictogram op de bovenste balk

3. Zoek de optie ‘Etniciteit’ in de lijst en tik erop

4. Kies je gewenste etnische achtergronden

5. Tik op de pijl-terug bovenaan het scherm

6. Tik ten slotte op het pictogram X bovenaan het scherm

Remarque : ce filtre est automatiquement défini comme indispensable, vous ne verrez que les correspondances basées sur votre sélection.

Can’t find your answer?

If you have questions about how Muzz works, or need technical troubleshooting help, please check out our Help & Support page.

App voor moslimhuwelijken
Alleenstaande moslim
App voor alleenstaande moslims
Moslimhuwelijk
Islamitisch daten
Sjiitische moslims
Soennitische moslims
Daten tussen moslims
Arabische liefde
Arabische chat
Dating-app voor moslims
Arabisch daten