Help & Support | Account | hoe deactiveer-ik-mijn-account

Hoe deactiveer ik mijn account?

Moet je een pauze nemen?

Wij begrijpen dat u soms even een pauze nodig heeft. Daarom bieden we een scala aan opties, waaronder het verbergen van profielen, tijdelijke deactivering of permanente verwijdering.

Verwijder je account

Als u besluit uw account te verwijderen, volgt u deze eenvoudige stappen:

1. Tik op het menupictogram in de onderste balk.

2. Selecteer de optie “Instellingen” in de lijst.

3. Kies de optie “Account deactiveren/verwijderen” uit de lijst.

4. Tik op de knop ‘Account deactiveren’.

5. Volg de aangegeven stappen om uw account tijdelijk te deactiveren.

Can’t find your answer?

If you have questions about how Muzz works, or need technical troubleshooting help, please check out our Help & Support page.

App voor moslimhuwelijken
Alleenstaande moslim
App voor alleenstaande moslims
Moslimhuwelijk
Islamitisch daten
Sjiitische moslims
Soennitische moslims
Daten tussen moslims
Arabische liefde
Arabische chat
Dating-app voor moslims
Arabisch daten