Help & Support | muzz 101 | Hoe filter ik profielen op etnische achtergrond?

Hoe filter ik profielen op etnische achtergrond?

Hier bij Muzz vinden we het erg belangrijk dat je je perfecte match vindt.

Filteren op etnische achtergrond

Wil je matches filteren op etnische achtergrond? Volg deze eenvoudige stappen:

1. Tik op het vlinderpictogram op de onderste balk van de app

2. Selecteer het filterpictogram op de bovenste balk

3. Zoek de optie 'Etniciteit' in de lijst en tik erop

4. Kies je gewenste etnische achtergronden

5. Tik op de pijl-terug bovenaan het scherm

6. Tik ten slotte op het pictogram X bovenaan het scherm

Wil je meer filters?

Upgrade naar Muzz Gold om nog meer exclusieve filters te ontgrendelen en profielen te rangschikken volgens je belangrijkste zoekprioriteiten.

Can’t find your answer?

If you have questions about how Muzz works, or need technical troubleshooting help, please check out our Help & Support page.

Soennitische moslims
Alleenstaande moslim
App voor alleenstaande moslims
Sjiitische moslims
Moslimhuwelijk
App voor moslimhuwelijken
Daten tussen moslims
Dating-app voor moslims
Islamitisch daten
Arabische liefde
Arabisch daten
Arabische chat